Koi


De door Oyama geselecteerde sanke en showa voor zijn challenge!!!

Zoals al veel klanten van ons al wisten hebben wij dit jaar een hele leuke wedstrijd samen met Oyama-san op poten gezet! Winnaar van deze wedstrijd gaat met ons mee naar Japan! Oyama heeft speciaal voor ons een tateshita selectie gemaakt uit zijn sanke en showa kweek. Dit houdt heel kort in, zijn beste tosai (eenjarige koi) die hij aan kan bieden. Totaal zijn dit 40 koi. De showa zijn op dit moment rond de 35 cm. De sanke 35 tot 42 cm! Nogmaals pas tosai.

 

Wat is nu de bedoeling?

 

Iedereen die deelneemt kiest één of meerdere koi uit. Deze koi gaan in de vijver van de deelnemer. Oyama, Masai (ook een kweker en vriend van Oyama) en Nagatori (onze tolk) komen eind september/begin oktober naar Vis en Vijverland. Wij gaan daar natuurlijk een paar hele leuke en leerzame dagen van maken. Iedere deelnemer moet kort voor hun bezoek een goede foto en filmpje maken van zijn deelnemende koi. Deze verzamelen wij en leggen we voor aan de heren kwekers. Zij zullen deze koi gaan beoordelen op alle factoren van de ontwikkeling in ons water. Dus iedere koi wordt beoordeeld op groei, kleur, body en overall appearance. De koi die op alle punten het best is ontwikkeld wint de hoofdprijs! Dit houdt dus in dat de koi die het hardst gegroeid is, niet automatisch ook de beste is. Wel zo eerlijk!

 

De prijs voor de koi is € 550,00 per stuk. Dit is inclusief alle kosten en geeft ook gratis toegang tot de lezing van Oyama onder genot van een hapje en drankje. Uitkiezen kan vanaf de foto en bij ons in de winkel na aankomst van de koi. Een optie is mogelijk, maar vervalt indien iemand de betreffende koi direct koopt. 

 

Dus wat krijg je voor die € 550,00?

-Een koi welke tot de top van de kweek van Oyama van afgelopen jaar behoort.

-Een spannende wedstrijd waar je mogelijk een reis naar Japan mee wint.

-Een zeer leerzame lezing van de kweker zelf.

-Een leuke informatieve dag bij Vis en Vijverland, waar je een heleboel op kan steken van Oyama, Masai, mede-hobbyisten en ons natuurlijk!

 

Wil je meedoen? 

Stuur dan even een email of berichtje via Facebook naar ons met de koi van je keuze!

 

VERKOCHT:

3, 14


Omdat ons aanbod dusdanig groot is zullen wij op deze pagina alleen een aantal voorbeelden geven van Koi die momenteel nog bij ons te koop en aanwezig zijn zodat u een indruk heeft wat wij zoal te bieden hebben.