Dag 6 deel I


Vandaag vroeg vertrokken naar Watanabe 2. Een ritje van 3,5 uur met hele mooie uitzichten! De foto's plaats ik apart. Je rijdt eigenlijk dwars over de breedte van Japan. Dus een aardig eind omhoog waar ook nog sneeuw ligt. Onderaan de bergen komt je weer in de kustregio en daar heb je een fantastisch uitzicht op mount daisen. Deze dode vulkaan wordt door de Japanners gezien als het huis van de grote geest en is dus voor hen een belangrijke vulkaan. Ik heb hem al... vaker gezien, maar het blijft een fantastisch gezicht!

Weer terug naar de koi. Aangekomen bij Watanabe verwachtte ik dus allerlei doitsu. Dit had kweker immers zelf gezegd toen wij hem belden. Nou???????????? Niet dus... Er zaten een paar nisai doitsu, maar allemaal van lage kwaliteit. Gelukkig nog wel een leuke tosai mix kunnen selecteren. Dit zijn de kumonryu, beni kumonryu en ginrin shiro utsuri.