Dag 5 deel II


2 van onze vaste klanten hebben mij al meerdere keren de afgelopen jaren gevraagd te zoeken naar een echt mooie ginrin goshiki. Tot nu toe echt niet tegen gekomen. Loop ik rond de middag dus rond te struinen bij Watanabe om de tijd een beetje te doden.... Zie ik opeens iets ginrins zwemmen tussen alle gewone go-sanke. Nog een keer wat beter kijken.... Is dat nou een ginrin goshiki of wordt ik gek? Kweker erbij gehaald en geschept. YES!!!! Een hele mooie ginrin g...oshiki!!! Aangezien ik ook wel weet dat dit geen goedkoop visje gaat zijn, eerst nog maar eens flink geklaagd over het feit dat hij bijna geen doitsu meer kweekt (wij komen er al ruim 10 jaar). Watanabe zuchtte een keer, keek omhoog en kwam met een prijs waar ik iets mee kon. Na overleg met de klant de goshiki aangeschaft!!!! Dit is volgens mij de langste zoektocht ooit geweest! Maar geduld duurt het langst smile-emoticon. John??? Alvast van harte gefeliciteerd!!!!