Dag 4 deel II


Vanuit Taniguchi doorgereden naar Oishi. Was heel benieuwd wat we gingen aantreffen. In het verleden hebben we daar echt mooie asagi en kohaku gekocht. Nu? Totaal geen asagi of goede grotere kohaku. Dus maar eens rustig rond gaan kijken. Ondertussen vertelde Oishi dat hij nog druk bezig was met zijn tosai selectie, maar al wel zijn nisai klaar had zitten voor de mudponds. In die vijver zwommen diverse varieteiten, waaronder een aantal die je nauwelijks vindt, la...at staan tategoi!!!!

Oishi gaf aan bereid te zijn er enkele aan mij te verkopen, die ik ook nog eens zelf mocht uitkiezen smile-emoticon

Dus? Aan de bak!!!!

Als eerste heb ik een viertal doitsu bekko uitgekozen. Grootte tussen de 30-35 cm Je ziet ze af en toe, maar zelden met zo'n schoon hoofd en gebalanceerd patroon. Prijs onderhandeld en hebben die hap!!!