Dag 4 deel I


Zoals gisteren gemeld was eerst Momotaro aan de beurt! Netjes een afspraak gemaakt en dus bijna 3 uur gereden. Bij aankomst bleek Daisuke er niet te zijn, die moest onverwacht naar het ziekenhuis. Een beetje een domper aangezien we dus wel konden scheppen maar niet konden onderhandelen. Prijzen krijgen we morgen van hem en dan maar via de telefoon afdingen...

Ik heb een tweetal nisai tancho showa gevonden van bijna 60 cm. De ene het sumi al flink op het lichaam, ...de andere alles nog onderhuids. Interessant om eens te kijken wat dit in Nederland gaat doen! Eergisteren had ik gehoopt bij Takigawa een grote doitsu karachi te kunnen vinden. Maar die had er geen 1 meer zwemmen. Was een beetje een domper. Wat schetst mijn verbazing vandaag? Momotaro had er tientallen. Aangezien Daisuke er niet was, wilde ik geen grote vis onnodig scheppen. Ik heb dus gevraagd naar een top doitsu karachi van 75 cm. Het wordt dus nog even duimen of we de tancho's en karachi kunnen aankopen. Morgen meer daarover.

Tussen de middag heerlijk noodle soep zitten eten, dat is al een hele maaltijd op zich smile-emoticon. Vervolgens een uurtje gereden naar Taniguchi. Hier kan ik kort over zijn, mooie koi, maar echt uitverkocht.