Dag 3 deel I


Vandaag naar Kunihiro gegaan. En op leeftijd verkerende kweker welke ermee gaat stoppen wegens ziekte. Bedoeling was om hier te gaan zoeken naar jumbokoi. Dit is geslaagd en hoe! Het kreeg zelfs een onverwachte wending.... Niet wetende waar we heen gingen afgesproken onderweg met de kweker. Deze gevolgd en tot mijn verbazing gingen we de bergen in.
Na een paar smalle bergpaadjes en een eindje te hebben gelopen door de blubber aangekomen bij een paar grote mu...dponds! Een aantal grote koi zwommen nog buiten smile-emoticon Dus een mudpond oogst in maart, een primeur voor mij!!!! Sleepnet erdoorheen en er kwamen een aantal mooie koi boven. Uit deze koi hebben we onderstaande koi uitgekozen. De ogon platinum zijn 70-75 cm groot, de yamabuki 75 cm en de kujaku ook.

Vervolgens heerlijk geluncht aan het strand samen met Kunihiro en doorgereden. En toen? Check deel 2!