Dag 1


Gisteren aangekomen in Japan na weer een lange vlucht. Helaas was Lufthansa vergeten onze koffers mee te nemen, dus een niet al te best begin. Deze werden vandaag gelukkig afgeleverd in het hotel! Vandaag zijn we begonnen bij Tamaura. Hier zijn we niet heel lang blijven hangen. Veel koi al verkocht en wat er nog zat gewoon veel te duur voor de kwaliteit. Last minute toch nog een paar kujaku kunnen selecteren en toch eens geworden over de prijs. De kujaku met het ...minste oranje is reeds verkocht!

Daarna doorgereden naar Omosako. Hier moest ik op zoek naar een sansai en een nissai voor een klant. Ook dit is gelukt! Een rustig begin van de reis, maar mede vanwege het slaapgebrek niet zo erg smile-emoticon We willen tenslotte goede vissen voor goede prijzen en daarover beslissen valt niet mee met je ogen dicht smile-emoticon Morgen Oyama en Takigawa. Vooral Oyama kijk ik erg naar uit. Wij slagen daar vrijwel altijd en altijd leuk om Oyama-san weer te zien!!!!